Organismes

Portals

Patrimoni cultural

Patrimoni cultural

Pintura Rupestre

Jaciments arqueològics

El castellet

Poblat ibèric en bon estat de conservació, de cronologia indeterminada, en el que s'ha trobat ceràmica pintada feta a mà i monedes.

Cova de vaques

Jaciment tancat per un emmuralle't de pedra en sec per a la seua utilització com a corral de bestiar, que ha provocat la destrucció del sediment arqueològic al ser arrossegat amb l'abonament per a cultivar en camps pròxims.

Cova del Renoc

Cova formada a partir d'una diàclasi principal en direcció Suroeste-Noreste i d'una altra secundària, en direcció Este. S'adscriu a l'època Ibèrica.

Abric de Peña Rovell

Els materials apareixen en el farcit d'un minúscul abric situat en una estant entre dos penya-segats, posats al descobert per l'erosió que ha format un solc que permet apreciar una capa de més de 30 cm formada quasi exclusivament per petxines de caragols terrestres i en superfície de resquills grans i espesses.

Cova Rovell

Abric ampli i poc profund amb sediments negrosos a causa de l'ús del mateix com a carbonera.

Font del Conills

Probable zona de fons de cabanya, junt amb naixements d'aigua.

Puntal de Carrers

Els materials apareixen en un xicotet altiplà, encara que són escassos i poc significatius. Adscrita a l'edat del Bronze.

Béns etnològics

Cuevas de Charnera i de Morea

En les vessants escarpades del marge esquerre del barranc de la Parra hi ha dos coves, la de Charnera i la de Morea, que tradicionalment han sigut utilitzades per a refugi del bestiar.

Plaça de bous o descansador dels Mixos

En la zona coneguda com la Cassoleta hi ha un recinte natural que s'ha empleat tradicionalment per a arrecerar guanyat.

La Nevera

A 820 m d'altura, en el paratge a què dóna nom esta construcció, es troba un pou circular de 9 m de diàmetre i uns 5.5-6 m de profunditat, amb capacitat de 413 m3, utilitzat per a albergar la neu a fi d'aconseguir gel per a diferents menesters.

Béns d'Interés Cultural

Pintures Rupestres

Cova de l'Alfòndec, Cova de la Còfia i Cova del Barranco Gran.