Organismes

Portals

Com arribar-hi

Com arribar-hi

 

 

Hi ha uns quants camins, asfaltats i no asfaltats, que permeten l'accés al Paratge Natural Municipal 'La Serra de les Àguiles i Sant Pascual' sent els principals, els descrits a continuació:



1. L'accés principal al Paratge es realitza a través del 'Camino de la Cueva', camí asfaltat que accedix a la Cova de Sant Pascual. Una vegada es corona la lloma en què es troba la cova i el santuari, hi ha un aparcament habilitat per als vehicles. Des d'este punt es pot iniciar la senda PR-V-179 que recorre gran part de l'espai protegit.



2. Hi ha altres dos accessos asfaltats que permetrien arribar a l'embassament de les Espilleres encara que, per motius de seguretat, es troben tancats.



3. La resta d'accessos al Paratge es realitzen pel sector occidental a través de camins agrícoles sense asfaltar del municipi de Monfort. D'este tipus de camins, els més transitats són: el 'Camino de les Espejeras' i el 'Camino de la Sena'. Des d'Alacant es pot arribar a l'espai protegit a través de camins sense asfaltar, com el Camí de l'Assagador. Existix també una pista de recent construcció que recorre a mitja vessant, el tallat de la Serra de Sant Pascual. La construcció d'este camí no té tota lògica ja que mor a mitja vessant sense connectar amb cap punt d'interés.