Organismes

Portals

Com arribar-hi

Com arribar-hi

 

 

Des del límit amb Agres fins al pont de la carretera N-340, únicament hi ha dos accessos amb vehicle, ambdós en el marge dret del llit: el primer en la Font del Baladre, i el segon junt amb la carretera N-340. En el marge esquerre hi ha diversos atrevits des dels bancals agrícoles limítrofs, encara que es troben en mal estat.



- Per a arribar a la Font del Baladre des del nucli urbà de Mur cal dirigir-se per la carretera CV-700 direcció a Agres; després de recórrer 1,7 km. des de la rotonda d'eixida de Mur, a l'altura del punt quilomètric 14, hi ha una desviació indicat a la dreta a la Font del Baladre. Es tracta d'un camí de pendent acusada que porta directament a l'aparcament de l'àrea de descans.



- El segon accés porta a la partida dels Fontanars, a través d'una pista asfaltada que part en la confluència de l'eixida de Mur de la N-340 amb la CV-700.


Hi ha uns quants camins que donen accés al riu i ho creuen per respectius ponts des de la zona urbana de Mur. D'esquerra a dreta des de la N-340 es troben:



- Camí de la Caseta de Senabre: connecta el casc de Mur amb l'antiga carretera N-340.



- Camí Vell de Turballos: comunica Mur amb la partida del Pla de Turballos.



- Carretera CV-705: connecta la zona urbana de Mur amb la zona urbana de Zela de Nuñez. Al seu torn esta carretera actua com a límit oriental del Paratge.



En relació amb les vies de comunicació, la carretera N-340 travessa el nucli central del Paratge per mitjà d'un viaducte. Per davall d'este viaducte també creua el llit el pont de l'antiga N-340. A més, la carretera CV-705 (carretera de Zela) , actua com a límit oriental del Paratge.