Organismes

Portals

Com arribar-hi

Com arribar-hi

 

 

El P.N.M. del Clot de Galvany està situat en el terme municipal d'Elx, en les proximitats de la urbanització Dels Arenals del Sol, situada en la partida rural d'El Altet.


L'entrada al paratge es realitza a través d'un únic accés situat junt amb les instal·lacions de servici del paratge (Àrea Recreativa, aparcament i Aula de la Natura) . L'accés a les platges es realitza a través de diverses passarel·les, que travessen el sistema dunar, a les que s'accedix des de l'Av. de Sant Bartomeu de Tirajana o la carretera d'El cap, estos accessos es troben junt amb zones d'aparcament i parades d etransporte públic. En el nucli urbà d'Arenals del Sol hi ha una sèrie d'accessos directes a la platja d'Arenals.



Els accessos al nucli urbà d'El Altet estan perfectament senyalitzats en les principals vies que travessen el terme municipal d'Elx (autovia A-7, carreteres nacionals 340 i 333) , una vegada s'arriba a este punt s'han de seguir les indicacions que ens porten a Arenals del Sol i seguir l'Avinguda Sant Bartomeu de Tirajana, que discorre molt prop de la costa, fins a arribar a les proximitats del límit municipal d'Elx amb el veí municipi de Santa Pola, on trobaran un camí rural, poc abans d'un encreuament de vials asfaltats, des d'on divisarà les instal·lacions de servici del paratge.


Si part des del mateix nucli urbà d'Elx, només ha de seguir les indicacions cap a L'Altet i Platja Dels Arenals.