Organismes

Portals

Com arribar-hi

Com arribar-hi

La principal via d'accés al Paratge Natural Municipal des del nucli urbà de Chiva és a través de la carretera CV-379, també coneguda com a carretera de Gestalgar, que comença a l'altura de l'estació de RENFE de Chiva.

Des d'esta carretera sorgixen a l'esquerra nombrosos camins que arriben fins a l'espai protegit, encara que el principal és el conegut com a camí del Ginebre i de l'Ombria, el qual dóna accés a la part central de l'espai protegit. Este camí apareix a l'altura del punt quilomètric 3, un poc abans d'arribar a la urbanització Les Pedregoses.

A partir d'este punt i seguint les indicacions que trobarem en els diferents encreuaments podrem accedir a diferents llocs del paratge com la zona de l'Ombria o el Botiguer, límits de l'espai protegit, i on s'ubiquen cartells informatius del Paratge Natural Municipal Serra de Chiva.

Un altre dels camins d'accés al Paratge, encara que menys utilitzat, és el conegut com a camí de la Serretilla, que part a l'altura del polígon industrial la Pahilla i per pista forestal d'uns 3-4 metres d'amplària recorre tota la part sud del Paratge endinsant-se fins a la zona central d'este.