Organismes

Portals

Com arribar-hi

Com arribar-hi

El paratge natural 'Penyes Albes' pertany als termes municipals de Montitxelvo i Terrateig, situats en la comarca de la Vall d'Albaida en la província de València.

Està situada a uns 20 km de Gandia i a uns 30 km d'Ontinyent i com a via més pròxima està la CV-60 i la CV-619 de Gandia al port de l'Ollería.

No hi ha carreteres dins del paratge, estant el mateix comunicat per camins i vies forestals.


Accés des de Montitxelvo

L'accés des del nucli urbà de Montitxelvo al paratge es realitza pel Camí del Molí en direcció sud, este camí dóna accés a la Font del Molí i a les parcel·les de cultiu ubicades en la partida del Codaet.

Es pot continuar per este camí per a accedir al sector nord del paratge o en la bifurcació el seu pot agafar el Camí dels Revoltes que dóna accés al sector sud.


Accés des de Terrateig

Per a accedir al paratge des del nucli urbà de Terrateig es pren en direcció sud el Camí del Plà dels Fontetes pel qual s'accedix a l'àrea recreativa de Plà de Fontetes.

Seguint per este camí s'arriba fins una edificació aïllada, a partir de la qual sorgix un camí a l'esquerra que es denomina el Camí Rabossar i que dóna accés al sector nord del Paratge.

Estos camins constituïxen una espècie d'espina dorsal que recorre tot l'àmbit del Paratge i dels quals sorgixen altres camins secundaris.