Organismes

Portals

Com arribar-hi

Com arribar-hi

 

 

1. Per Almaroz:



El punt de partida és el Centre d'Interpretació del PNM. Prenem la carretera comarcal CV-230 direcció Azuébar. A 4,8 km ens trobem amb la localitat. Continuem per la mateixa carretera i després de 1,7 km arribem al camí asfaltat d'Almaroz (desviació que queda a la dreta) .



Seguim per esta desviació i a 2,2 km arribem al camí que ens conduirà directament a la bassa. Ens queda a l'esquerra. A 2,7 km arribarem al final del camí, on apareix tallat per mitjà d'una barrera que impedix el pas a vehicles. En este punt es deixa el vehicle i es continua a peu pel dit camí que, després de 200 m, ens porta a la Bassa.



2. Pel Camí del Terme:



El punt de partida és el Centre d'Interpretació del PNM. Prenem la carretera comarcal CV-230 direcció Azuébar. A 2,2 km prenem la desviació situat a la dreta i que indica 'Explomed'. Continuem pel camí i a 600 m passem la desviació de la dreta que conduïx al polvorí. Continuem recte. A 5,3 km arribem a un encreuament amb un camí asfaltat. Girem a l'esquerra. 1,3 km després trobarem a la dreta l'inici d'una pista forestal. Esta conduïx a la Rocha las Muelas, que ens portarà directament a la zona d'aparcament i oci. Abans d'1 km s'arriba al final del recorregut. Deixem els vehicles i a partir d'este punt continuarem a peu.



Davant de la bifurcació, prenem el camí de l'esquerra. Després de 60 m, seguirem per una desviació a l'esquerra que ens portarà a La Dehesa.