Organismes

Portals

Com arribar-hi

Com arribar-hi

 

 

El principal accés a l'espai des del nucli urbà de la Pobla d'Arenós és a través de la carretera CV-207 (connecta la Puebla de Arenoso amb Los Calpes i Fuente la Reina) , la qual part de la CV-20, actuant esta última com a límit del futur Paratge, del que dista 3,5 km.



Per a arribar a les principals fites del mateix (ermita dels Ángels i Castillo d'Arenós) cal seguir una senda que, partint des de la CV-207, arriba fins la part més alta del turó. Junt amb esta carretera hi ha una xicoteta esplanada en què poden aparcar entorn de 5 vehicles, per a després continuar a peu, primer per un camí que arriba fins una masia derruïda i posteriorment per una senda que puja a l'Ermita i després al Castillo. Esta senda, que discorre per la vessant Este del turó, s'estretix segons va ascendint, sent l'últim tram, una vegada passada l'Ermita, el més complicat pel seu pendent.



Assenyalar que, en l'actualitat, l'accés a l'espai des de la CV-207 no té qualsevol tipus de senyalització, per la qual cosa es considera mesura prioritària a realitzar després de la declaració de Paratge, la instal·lació de les corresponents indicacions.