Informació i comunicació

« Ves enrere

Campanya #Stopalfoc 2018

Campanya #Stopalfoc 2018

Amb el lema 'Stop al Foc, La teua actitud pot marcar la diferència", la Direcció general de Prevenció d'Incendis Forestals està desenvolupant la campanya de comunicació en prevenció d'incendis forestals per a 2018.

 

Per a la seua difusió hem desplegat una àmplia estratègia de comunicació en diferents mitjans: televisió, ràdio, premsa escrita i mitjans on-line, publicitat exterior (cartells, tanques i autobusos urbans) i xarxes socials, amb l'objectiu d'arribar al major nombre possible de ciutadans/as.

Malgrat aquest desplegament, perquè la campanya siga més eficaç és important ampliar l'abast de la mateixa i portar els missatges a tots els àmbits. Per a açò la col·laboració de tots (ciutadans, ajuntaments, ong...) és fonamental.

Per tant us convidem a participar activament en la campanya difonent els seus missatges. Per aquesta tasca, disposeu d'aquests 2 arxius editables amb el cartell genèric de la campanya (en valencià i castellà) així, incorporant el vostre logo al disseny original i en el lloc indicat, la feu vostra i podeu auto-editar quantes unitats necessiteu per a la seua ubicació en aquells espais de concurrència pública que considereu oportuns.

Gràcies per la vostra col·laboració

Cartell descargable #stopalfoc campanya 2018

En la imatge pots veure el lloc idoni per a col·locar el teu logo, en punxar en la imatge s'obrirà el cartell (DINA3- 29,7 cm x 42 cm) en format pdf.