Informació i comunicació

« Ves enrere

Campanya # Stopalfoc 2016

Campanya # Stopalfoc 2016

Imagen campaña 2016

La campanya de sensibilització per a la prevenció d'incendis forestals que llancem avui per al públic en general pretenem fomentar la prevenció des de la perspectiva del pensament, el sentiment i els sentits. L'objectiu és posar en valor els serveis i béns forestals que quotidianament ens ofereixen la nostra vegetació mediterrània amb la finalitat de poder fomentar la seua conservació i reconeixement com a patrimoni propi i llegat a les nostres generacions esdevenidores.

Aquesta campanya es troba emmarcada dins del Pla de comunicació, sensibilització i participació en prevenció d'incendis forestals, que constitueix l'instrument bàsic en els sistemes d'intervenció social (comunicació, educació, formació, participació i mediació) ja que els incendis tenen en un 80% el seu origen en activitats humanes.

En aquest sentit hem preparat una sèrie de materials de difusió com són un espot per als mitjans audiovisuals i xarxes socials, tascons de radi, cartells i tríptics de difusió. Les dues idees força de la campanya són: El bosc és la nostra herència més valuosa i la prevenció d'incendis està en les nostres mans.