Visualització de contingut web

Subscripció - Novetats Caça i Pesca Continental

NOVETATS

« Ves enrere

La millor aula per a aprendre sobre el bosc: la naturalesa

La millor aula per a aprendre sobre el bosc: la naturalesa

El passat 26 de març, el taller pedagògic forestal "Els boscos són regals de la naturalesa" va eixir de les aules i va viatjar a l'àrea recreativa de Sant Esperit de Gilet, en el Parc Natural de la Serra Calderona. Els alumnes de cinquè i sisè d'Educació Primària del Col·legi La Muralla de Canet d'en Berenguer van descobrir la muntanya mediterrània en el seu marc idoni, la pròpia naturalesa.

Mitjançant dinàmiques de grup, jocs, experiències sensorials i activitats creatives, els escolars van reconèixer diferents espècies vegetals i animals, van assimilar accions responsables i irresponsables i van aprendre conceptes bàsics de gestió forestal sostenible.

Durant el curs escolar 2017-2018 el Servei d'Ordenació i Gestió Forestal està realitzant el taller pedagògic forestal "Els boscos són regals de la naturalesa", dirigit a alumnes de primària, en diferents col·legis públics i privats de la Comunitat Valenciana.

Aquesta experiència pilot forma part de l'estratègia de comunicació forestal, que el Servei d'Ordenació i Gestió Forestal està desenvolupant, amb l'objectiu de conscienciar als diferents sectors de la societat de l'important valor ecològic, econòmic i social dels boscos i muntanyes de la nostra Comunitat.

MOMENTS DEL TALLER

Cercles de benvinguda

Círculo de bienvenidaCírculo de bienvenida

Què o qui soc?

¿Qué o quién soy?¿Qué o quién soy?

Sendera cega

Sendero ciegoSendero ciego

Roda de reconeiximent

Rueda de reconocimientoRueda de reconocimiento

Periodistes del bosc

Periodistas del bosquePeriodistas del bosque

Què amaguen les mans?

¿Qué esconden las manos?¿Qué esconden las manos?

Un bosc sostenible

Un bosque sostenible