Novetats Life Tecmine

LIFE TECMINE en la ràdio

LIFE TECMINE en la ràdio

El passat 30 de maig, es va presentar el projecte LIFE TECMINE en el programa de ràdio La Tarde COPE. Cada 15 dies, aquest programa està dedicat a temes d'actualitat que proposa el Col·legi Oficial d'Enginyeria Geomática i Topogràfica.

Durant l'entrevista, es va explicar la situació actual de l'activitat minera a la Comunitat Valenciana i el seu impacte en el territori i en el medi ambient. Així mateix, es van explicar les tasques necessàries per a restaurar la zona forestal on s'ha extret mineral prèviament. Finalment, es va presentar el projecte LIFE TECMINE i per què sorgeix aquest projecte i la necessitat de trobar solucions als problemes que les tècniques tradicionals no resolen.

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.