Novetats Life Tecmine

Comencen les obres de restauració del projecte LIFE TECMINE

Comencen les obres de restauració del projecte LIFE TECMINE

La restauració ambiental de la mina d'Ademús ha començat amb el moviment de terres. Aquest és el primer pas per a la reconstrucció d'un paisatge prèviament alterat per l'extracció de minerals.

Les màquines estan movent el material extret, no comercialitzable, que servirà de base per a modelar de nou la morfologia del terreny.

Una setmana abans d'aquests moviments, es va realitzar el replanteig topogràfic mitjançant tècniques GPS, que delimita les noves formes del terreny amb estaques i indiquen als operaris on han de col·locar la terra.

Una de les novetats d'aquest projecte és el seguiment de les obres mitjançant la gravació en temps real amb càmera TIME-LAPSE. Les càmeres ja estan instal·lades i gravant des de l'inici.

Vos esperem en els nostres canals de Twitter i Facebook per a veure les obres i comentar amb vosaltres el projecte!

Vista panorámica de la zona de restauración (Mina Ademuz)

Vista panoràmica de la zona de restauració (Mina Ademús)

Equipo del proyecto haciendo el replanteo topográfico de las obras de restauraciónEquipo del proyecto haciendo el replanteo topográfico de las obras de restauración

Equip del projecte fent el replanteig topogràfic de les obres de restauració

Cámara Time-Lapse instaladaCámara Time-Lapse instalada

Càmera Time-Lapse instal·lada

Acopio de material extraído no comercializable

Apilament de material extret no comercialitzable

Primeros días del movimiento de tierrasPrimeros días del movimiento de tierras

Primers dies del moviment de terres

 

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.