Visualització de contingut web

Webinars (seminaris web)

Formació a distància en línia: Possibilitat de connectar-se des de qualsevol dispositiu que dispose d'àudio i vídeo, (ordinador portàtil, mòbil, tauleta...) sense necessitat d'instalació de cap aplicació. Lliure i gratuïta, prèvia inscripció.

- Productes locals, de proximitat i Km 0. Producció, venda i normativa. 1 de desembre de 2020 de 17 a 20 hores. Programa i inscripció.

- Qualitat higiènica de la llet crua de vaca, cabra i ovella. 17 de novembre de 2020 de 17 a 20 hores. Programa i inscripció.

- Productes locals, de proximitat i Km 0. Producció, venda i normativa. 17 de novembre de 2020 de 17 a 20 hores. Programa i inscripció.

- Productes locals, de proximitat i Km 0. Producció, venda i normativa. 20 d'octubre de 2020 de 18 a 20:30 hores. Programa i inscripció.

- Higiene en la producció primària. 1 d'octubre de 2020 de 10 a 13 hores. Programa i inscripció.

- Productes locals, de proximitat i Km 0. Producció, venda i normativa. 6 d'octubre de 2020 de 17 a 20 hores. Programa i inscripció.

- Productes locals, de proximitat i Km 0. Producció, venda i normativa. 22 de setembre de 2020 de 17 a 20 hores. Programa i inscripció.

- Nous negocis agroalimentaris després el Covid-19. Generació d'idees i rets socials. 6 de maig de 2020 de 12 a 13 hores. Programa i inscripció.

- Nous negocis agroalimentaris després el Covid-19. Generació d'idees i rets socials. 2a edició. 20 de maig de 2020 de 12 a 13:30 hores. Programa i inscripció. Vore vídeo del seminari