Publicació

Missió comercial a Filadèlfia

Data
17 de desembre de 2008
Lloc de celebració
PORT HOLT, ubicat a Nova Jersey, molt pròxim a Filadèlfia (EUA). OFICINES CENTRALS DEL PORT HOLT, 101 King Street , Gloucester City, NOVA JERSEY. 08030
Sector
Citrícola
Objetiu
Presentació dels cítrics valencians a públic professional del mercat americà i recepció i descàrrega de clementines valencianes al port Holt de Nova Jersey en presència del president de la Generalitat Valenciana. El mercat dels EUA constituïx una de les destinacions més importants quant a volum i qualitat de demanda dels cítrics valencians. La qualitat de les nostres clementines en este mercat és altament valorada i el preu en destinació supera àmpliament el nivell de preus d'altres mercats. La campanya comercial de la clementina en el mercat americà comença al mes de novembre, i a mitjan mes de desembre se situa el punt culminant de la demanda.
Programa
Visita al Port Holt de descàrrega. Presentació campanya de clementines dirigida a premsa especialitzada, importadors i distribuïdors, com també cadenes de supermercats. Degustació de cítrics de la Comunitat.
Descripció de l'acció
Presentació dels cítrics valencians a públic professional del mercat americà, en concret de la zona de Filadèlfia. El vaixell denominat ICE RIVER, carregat amb 4.602 palets de clementina de la Comunitat Valenciana, va descarregar parcialment el dia 17 de desembre.