Visualització de contingut web

Serveis

El Centre de Documentació del CEACV pot ser utilitzat com qualsevol altra biblioteca pública:

 

  • Es poden realitzar consultes en sala. La biblioteca disposa d'un espai perfectament habilitat per a la consulta de materials en la sala i amb l'assessorament in situ d'un tècnic davant de qualsevol dubte que puga sorgir. També disposa d'un ordinador connectat a Internet, per a efectuar qualsevol recerca d'informació que requerisca un usuari o per a poder realitzar tasques que requerisquen un suport informàtic.
  • Utilitzar el servei de préstec extern. Permet el préstec de fins a 4 documents durant un termini màxim de 15 dies. Per a poder traure documents en préstec sols cal emplenar una fitxa d'usuari i aportar una fotocòpia del DNI (aquest tràmit es pot fer per fax). Les revistes i les obres de referència (diccionaris, enciclopèdies, etc.) no es poden traure en préstec. El préstec de documents pot ser presencial o bé a través de correu. En aquest últim cas l'enviament de materials està limitat a un pes de 3 kg de tal forma que en cas d'excedir aquest límit el cost de l'enviament corre enterament a càrrec de l'usuari del servei. La devolució de documents per correu sempre corre a càrrec de l'usuari.
  • Recerques bibliogràfiques. El Centre de Documentació del CEACV realitza, a petició dels usuaris, recerques bibliogràfiques per temes entre els materials que estan disponibles en els seus arxius.
  • Proposta d'adquisició de llibres. Es poden fer propostes per a l'adquisició de llibres o altre material bibliogràfic. El CEACV valorarà la sol·licitud i l'adquirirà si ho considera oportú.

Dades de contacte

Tècnic del Centre de Documentació–Biblioteca del CEACV: Víctor Benlloch. Tel. de consulta: 96 261 79 38

Correu electrònic: biblioteca_cea@gva.es

Horari

  DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES
MATÍ  9 h - 14 h 9 h - 14 h 9 h - 14 h 9 h - 14 h 9 h - 14 h
VESPRADA*  16 h - 18 h 16 h - 18 h 16 h - 18 h 16 h - 18 h TANCAT

 

* Juny, juliol, agost i setembre, de vesprada tancat. 
Caps de setmana, tancat.
Servei de préstec de dilluns a divendres.