Visualització de contingut web

Informació general

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana, des de l'any 1999, desenvolupa diferents activitats per a tractar d'informar, formar, educar i conscienciar la població sobre la importància i la necessitat de la participació de tots nosaltres per a aconseguir una bona gestió del medi ambient.

Per a poder assolir aquests objectius el CEACV disposa de nombrosos recursos i instal·lacions com ara exposicions, jardins, hort, laboratori, aules, etc.
Entre les instal·lacions de què disposa el CEACV es troba el Centre de Documentació – Biblioteca per a l'ús general del públic.

L'objectiu bàsic d'aquest Centre de Documentació – Biblioteca és oferir un espai en el qual poder donar resposta a les necessitats d'informació que tinguen professors, professionals, estudiants o públic interessat en particular en el camp de l'educació ambiental i, en general, en el del medi ambient. A més, el Centre de Documentació també serveix com a suport per a la realització de diverses activitats d'educació ambiental del mateix CEACV.

L'actual Centre de Documentació està en constant ampliació i evolució, i tracta de millorar el seu servei i les instal·lacions progressivament.

 

CENTRE D'EDUCACIÓ AMBIENTAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Alqueria dels Frares. Partida de Gausa
Carretera de la Siderúrgica, km 2
46500 Sagunt (València)
Telèfon 962617930
ceacv@gva.es
biblioteca_cea@gva.es

Com arribar-hi

mapa