CENTRE D'EDUCACIÓ AMBIENTAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA (CEACV)

Visualització de contingut web

Calculadora empremta de carboni

 

Calculadora empremta de carboni

 

El CEACV és un centre de recursos, en matèria d’educació ambiental, de referència a la Comunitat Valenciana. Va començar la seua activitat al juny de 1999 i des de llavors tracta d’arribar a tots els sectors de la societat valenciana a través de les seues múltiples línies de treball i amb els recursos que se centralitzen a l’Alqueria dels Frares, històric edifici del s. XVII que es troba a Sagunt, molt pròxim a la Marjal dels Moros. Des de fa anys dedica una de les seues línies d’actuació al canvi climàtic, i més concretament, des de 2008, calcula l’empremta de carboni associada a la seua activitat.

Esta labor va donar pas, l’any 2011, a l’elaboració de l’Estratègia per a la Gestió de les Emissions de CO2 en el CEACV, dins de la qual es preveu la posada en marxa d’un pla de comunicació, que entre els seus objectius té el següent:
Impulsar-ne la rèplica en altres centres remots de l’Administració del Consell (centres de visitants de parcs naturals, CIEF, etc.), centres educatius, altres entitats de caràcter públic com ara associacions, fundacions, etc., així com en altres equipaments d’educació ambiental de la xarxa privada de la Comunitat Valenciana.

 

Amb esta finalitat, el CEACV decidix posar a disposició d’altres entitats, públiques o privades, la ferramenta creada al llarg dels últims anys per al càlcul de les emissions de GEI, a fi que aquelles que tinguen interés a incorporar esta proposta a l’activitat que exercixen puguen fer-ho d’una manera senzilla i tutoritzada. 

 

>>Descarregar calculadora empremta de carboni

 

 

Les persones que hi esteu interessades, envieu un correu electrònic a ceacv@gva.es en què sol·liciteu la contrasenya per a obrir calculadora d’empremta de carboni.