novetats

« Ves enrere

S'obri el termini per a sol.licitar la participació en el sorteig de caça en la Reserva Valenciana de Caça de la Muela de Cortes

S'obri el termini per a sol.licitar la participació en el sorteig de caça en la Reserva Valenciana de Caça de la Muela de Cortes

Hui, 2 de setembre, s'obri el termini per a la sol·licitud de participació en el sorteig de caça en la Reserva Valenciana de Caça de la Mola de Cortes.

 

 

En este sorteig públic es reparteixen permisos per a la caça l’acostament d'exemplars de cabra salvatge i mufló per a la temporada 2014 - 2015. El nombre de permisos a sortejar es definirà en el corresponent Pla Anual de Caça, tal com estableix el Reglament de Funcionament de la RVC de la Mola de Cortes.

 


 

El sorteig públic dels permisos es celebrarà entre els mesos de març i abril de 2014, una vegada s'haja aprovat el corresponent Pla Anual de Caça, La convocatòria (data i lloc de celebració) es publicarà en este tauler d'anuncis.

 
Per a rebre la informació en el correu electrònic n'hi ha prou amb estar subscrit a la llista de distribució. Si no està subscrit i desitja rebre la informació i notícies sobre caça i pesca, només hi ha subscriure's a la llista de distribució, per mitjà de l'accés directe de la pàgina WEB d'inici del Servici de Caça i Pesca Continental o punxant en l'enllaç que es facilita en esta notícia.


Per a participar en el sorteig els caçadors interessats han de presentar l’imprès de sol·licitud degudament omplert abans del 30 de novembre, data en què es tanca el termini.El Servici de Caça i Pesca, amb la intenció de facilitar l'accés i agilitzar la gestió, ha posat a disposició dels interessats l'opció de presentar l’imprès de sol·licitud per via telemàtica, a través de la seua pàgina web, per al que només es necessita accés a internet i un certificat digital.

 

Per a més informació consultar la secció dedicada a la Reserva Valenciana de Caça de la Mola de Cortes de la pàgina web del Servici de Caça i Pesca. Es facilita un accés directe en esta notícia a la secció mencionada.

TIPUS D'ACTIVITAT : Otros