detall nota de premsa

L'Institut d'Investigacions Agràries col·labora amb l'Institut de Tecnologia Agropecuària d'Argentina en matèria d'experimentació vegetal

21/02/2020

- S'avaluarà el comportament de material citrícola de l'IVIA en parcel·les d'Argentina enfront de malalties inexistents a Espanya
- La vigència de l'acord és de quatre anysEl Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA) i l'Institut Nacional de Tecnologia Agropecuària (INTA) d'Argentina per a l'experimentació agronòmica de material vegetal de l'IVIA mateix.

Aquest acord, per a un període de quatre anys, té com a objecte l'experimentació en parcel·les de l'INTA de material vegetal produït en l'IVIA enfront de malalties de les plantes inexistents a Espanya.

En aquest procés, l'IVIA aportarà el material vegetal necessari per a l'experimentació.

Per la seua banda, l'INTA es responsabilitza de l'atenció del material pel que fa a la conservació i per a l'experimentació. Al seu torn, l'entitat argentina facilitarà els resultats que se n'obtinguen i el comportament agronòmic en un informe anual d'avaluació.