detall nota de premsa

El Consell i la Universitat Politècnica de València realitzen un estudi per a millorar l'eficiència energètica i hídrica en els regadius

08/11/2019

- La Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica aporta 120.000 euros


El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i la Universitat Politècnica de València (UPV) per a la realització del projecte "Estudis comarcals per a la modernització dels regadius a la Comunitat Valenciana".

En concret, les activitats que es duran a terme tindran en compte la priorització de les actuacions que milloren l'eficiència energètica i hídrica, susceptibles de generar un estalvi potencial d'aigua o d'incorporar producció d'energia renovable per a autoconsum.

Amb aquest estudi, es pretén fonamentar la modernització que demanda el desenvolupament agrari en l'actualitat, en consonància amb les característiques, peculiaritats i necessitats del sector agrari valencià.

L'estudi el realitzarà el Centre Valencià d'Estudis sobre el Reg, adscrit a la UPV, i disposarà d'una aportació de 120.000 euros de la Conselleria.

Arxius relacionats