detall nota de premsa

Mollà anuncia més de 20 milions d'euros en millores en la planta de tractament de residus de Villena

09/08/2019

- Mireia Mollà ha visitat Villena per a reunir-se amb els regants i l'equip de govern de la ciutat i conéixer les necessitats de la zona
- L'execució d'esta obra inclou una aposta per les energies renovables i la modernització en la gestió de residusLa consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, en una reunió amb l'equip de govern de Villena, ha avançat les inversions que es realitzaran en la planta de residus de gestió pública de la ciutat per valor de més de 20 milions d'euros.

La planta serà la segona a la Comunitat Valenciana que compte amb una retractiladora i la més moderna tecnologia en matèria de recuperació de residus. A més, entre altres millores, s'inclouen una nova coberta solar, ja que tant la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica com l'Ajuntament de Villena aposten per una modernització de la planta de gestió de residus del Consorci de Fems.

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha visitat la comarca de l'Alt Vinalopó al costat del director general de l'Aigua, Manuel Aldeguer, i el director general de Transició Ecològica, Antonio García. La visita a Villena ha sigut aprofitada per a reunir-se amb l'alcalde de Villena, Fulgencio Cerdán, qui ha acudit a la reunió amb diversos representants de l'equip de govern.

La corporació municipal de l'Ajuntament de Villena ha acompanyat a la delegació autonòmica a les reunions amb les entitats de regants de la comarca. Han visitat el pou de la Comunitat General d'Usuaris de l'Alt Vinalopó, que compta amb un sistema de bombament 100% fotovoltaic a bassa elevada. 

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i els directors generals d'Aigua i Transició Ecològica també han mantingut una reunió amb la Junta Central d'Usuaris del Vinalopó, L'Alacantí i el Consorci d'Aigües de la Marina Baixa per a tractar les necessitats hídriques de la zona.

La consellera ha sigut convidada a signar en el Llibre d'Honor de la Ciutat i en les seues paraules ha remarcat que Villena és "un referent" i "una prioritat".

Arxius relacionats