detall nota de premsa

El Consell convoca per 245.000 euros les ajudes per a la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat en fires locals

18/01/2019
El Consell convoca per 245.000 euros les ajudes per a la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat en fires locals

La conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha convocat per 245.000 euros les ajudes per a la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat de la Comunitat Valenciana, a través de fires i mercats locals.

La convocatòria d'ajudes estableix un termini de recepció de les sol·licituds de dos mesos i ofereix la informació administrativa necessària per a la seua presentació en el següent enllaç: consultar ací.

Aquesta via de finançament està orientada als productors directes, la venda directa, la traçabilitat, els Sistemes Participatius de Garantia i els productors primaris. Els destinataris d'aquestes ajudes seran els municipis, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat.

L'ajuda inclou l'alquiler de mobiliari o elements necessaris per a la correcta execució de la fira o mercat local objecte de promoció, la publicidad, difusió i promoció de l'activitat (tríptics, cartells, publicitat en mitjans de comunicació, activitats divulgatives i de dinamització relacionades directament amb la fira o mercat local, etc.).

En total, se subvencionarà el 100% dels costos, amb un màxim d'ajuda per projecte i beneficiari de 10.000 euros per al cas de mercats mensuals o amb una periodicitat inferior, 5.000 euros en el cas de mercats semestrals o amb una periodicitat superior al mes, i 2.500 euros en el cas de fires anuals.

Arxius relacionats