detall nota de premsa

Cebrián aborda amb la Unió i AVA-Asaja des d'una perspectiva transversal l'actualitat del sector

06/11/2018
Cebrián aborda amb la Unió i AVA-Asaja des d"una perspectiva transversal l"actualitat del sector

La consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural s'ha reunit amb els presidents de AVA-Asaja, Cristóbal Aguado, i de la Unió de Llauradors, Ramón Mampel, així com altres representants d'aquestes organitzacions, per a abordar "de manera transversal" la realitat del sector. La trobada ha comptat amb la participació dels secretaris autonòmics d'Agricultura i de Medi Ambient, Francisco Rodríguez Mulero i Francisco Javier Quesada, respectivament, així com el sotssecretari general, Josep Bernal.

La consellera ha destacat el treball que s'està fent "per a potenciar l'estructura funcionarial i administrativa de la Conselleria i la modernització i reestructuració de les oficines comarcals", com a "primer servei" que es dóna als agricultors i agricultores, una atenció directa especialitzada que s'està reforçant.

De la mateixa manera, s'han tractat altres qüestions d'actualitat del sector, tant en l'àmbit de las sanitat vegetal com en altres àrees, com les "solucions compartides" a la gestió de la fauna salvatge en el territori, amb l'objectiu de continuar treballant conjuntament de manera "positiva i constructiva".

Arxius relacionats