detall nota de premsa

Quesada entrega el premi Sigfito a la cooperativa agrícola de Vinaròs per la seua labor ambiental en el reciclatge d'envasos agraris

11/06/2018
Quesada entrega el premi Sigfito a la cooperativa agrícola de Vinaròs per la seua labor ambiental en el reciclatge d"envasos agraris

El secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Fran Quesada, ha entregat el premi Sigfito a la cooperativa Agrícola El Salvador de Vinaròs per la seua labor ambiental en el reciclatge d'envasos agraris.

Quesada ha fet entrega d'aquest guardó a José Miralles, gerent de l'entitat, que ha sigut la que més envasos ha reciclat en 2017 a la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic ha agraït el compromís de la Cooperativa El Salvador de Vinaròs amb el medi ambient, ha destacat la importància la labor dels punts Sigfito i ha apuntat que "les xifres arreplegades demostren que els agricultors valencians estan cada vegada més conscienciats, pel fet que en els últims sis anys la recollida ha augmentat el 60%". S'ha passat de 287.320 quilos en 2011 a un total de 459.615 quilos en 2017.

En la Comunitat Valenciana existixen 452 punts Sigfito situats en cooperatives i distribuïdors de productes agraris en què es pot depositar els envasos buits.

Estos guardons reconeixen l'esforç que realitzen els punts de recollida en la conservació del medi ambient.

Arxius relacionats