detall nota de premsa

Agricultura reforça la gestió de l'IVIA i convoca 16 llocs de tècnics vinculats a projectes d'investigació

16/05/2018
Agricultura reforça la gestió de l"IVIA i convoca 16 llocs de tècnics vinculats a projectes d"investigació

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, a través de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA), acaba de publicar nou convocatòries per a la cobertura de 16 llocs temporals de tècnics de suport en diversos projectes d'investigació.

El procés està dirigit a seleccionar titulats superiors que s'incorporaran a treballar en els diversos projectes d'investigació en matèria agroalimentària que es duen a terme en este organisme d'investigació de la Generalitat. Les bases reguladores, així com la documentació complementària estan disponibles en l'enllaç següent: consultar aquí.

Les persones seleccionades s'incorporaran als equips d'investigació en els pròxims mesos en llocs de treball vinculats a la duració de cada projecte d'investigació.

La consellera d'Agricultura i Medi Ambient i presidenta de l'IVIA, Elena Cebrián, ho valora com un pas més en el reforç de la gestió i transparència per a triar els millors tècnics i refermar un centre d'investigació de referència internacional, imprescindible per al futur agroalimentari de la Comunitat Valenciana.

En concret, es convoquen 16 llocs de Tècnics/as Superiors en diverses àrees: 1 en bioestadística, 2 en virologia aplicada, 2 en agricultura de precisió, 1 en enginyeria aplicada a l'agricultura, 2 en entomologia aplicada, 1 en tecnologia de reg, 2 en biologia molecular aplicada a la millora vegetal, 1 en producció agrària i 4 en biologia molecular aplicada a la protecció vegetal.

Així mateix, està prevista la realització d'una altra oferta complementària, de característiques semblants, si bé dirigida a titulats mitjans.

Paral·lelament continuen desenvolupant-se les quatre oposicions per a la incorporació d'un total de 19 nous investigadors a l'IVIA amb la condició de funcionari de carrera. En breu finalitzaran els dos primers processos selectius, i començaran a celebrar-se els dos restants.

Arxius relacionats