detall nota de premsa

Elena Cebrián convida a reduir i reciclar també en festes en ocasió de les Falles de València

17/03/2018
Elena Cebrián convida a reduir i reciclar també en festes en ocasió de les Falles de València

La consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha lliurat aquest migdia la bicicleta de la campanya Ara pots pujar el reciclatge a la ciutadana premiada de la jornada, en aquest cas la professora d'institut Empar Beltrán.

La consellera ha aprofitat l'ocasió per a convidar a la ciutadania a "reduir i reciclar residus també en festes", quan es produeix un especial abandó de deixalles, i en particular envasos, als carrers. És el moment de pensar que si "cuides el teu carrer, cuides la teua ciutat i cuides també el medi ambient", ha afegit.

Es tracta d'una actitud que no requereix un esforç addicional, però si una conscienciació que es premia cada dia dins de la campanya organitzada per l'Ajuntament de València, amb els magatzems instal·lats en els punts de recollida del carrer Xàtiva 21, 22 i 30, Colón, 1 i 25, i Plaça de Sant Agustín, 3.

Les persones que acudeixen cada dia a la mascletà poden dipositar en aquests punts de recollida els pots, llaunes o envasos gastats o recollits i reben a canvi de tiquets amb els quals participen en un sorteig diari.

La regidora de Gestió de Residus Sòlids de l'Ajuntament de València, Pilar Soriano, ha acompanyat a la consellera, que ha recolzat la iniciativa any rere any amb la seua participació en el lliurament de premis. Solament el dijous i el divendres s'han recollit 120 i 240 quilos d'envasos respectivament, ha informat la regidora, per la qual cosa esperen superar les xifres de l'any passat, quan es van repartir 25.000 tiquets i es van recollir 625 quilos d'envasos.

Arxius relacionats