detall nota de premsa

Cebrián defensa la recuperació de l'horta com a espai viu amb garantia de futur per als que hi viuen i hi treballen

11/02/2018
Cebrián defensa la recuperació de l"horta com a espai viu amb garantia de futur per als que hi viuen i hi treballen

La consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha visitat el mercat ecològic "De l'Horta a la Plaça", que organitza l'Ajuntament de València, en companyia de l'alcalde, Joan Ribó; la regidora d'Agricultura, Consol Castillo, i d'altres regidors i regidores de la corporació municipal. Cebrián i Ribó han subratllat la col·laboració de l'Ajuntament i la Generalitat per al reconeixement, la protecció i el desenvolupament de l'Horta.

Al mercat de la plaça de l'Ajuntament, la consellera ha destacat la importància de donar a conéixer els productes de l'horta, que es generen al voltant de València i l'àrea metropolitana. També que es tracta d'un comerç de proximitat i representa per això una manera de lluitar contra el canvi climàtic, que són productes de qualitat, de temporada i formen part de la dieta mediterrània, que és una dieta saludable.

En relació a la Llei de l'horta, la consellera ha manifestat que és una proposta oberta a millores, amb un procés de diàleg i consens amb organitzacions agràries i productors. Per part de la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient es desenvoluparà un pla de desenvolupament agrari, de manera molt participada i dinàmica, perquè l'horta siga un espai viu amb garantia de futur per als que hi viuen i hi treballen.

Arxius relacionats