Logo Generalitat


El Consell aprova un conveni amb el Ministeri d'Agricultura sobre estadístiques agrícoles, ramaderes i pesqueres

  • Permetrà recollir dades que es tractaran informàticament i s'analitzaran per a conéixer la situació del sector

(29/11/2019) - Permetrà recollir dades que es tractaran informàticament i s'analitzaran per a conéixer la situació del sector


El Consell ha aprovat un conveni entre la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació sobre estadístiques agrícoles, ramaderes i pesqueres.

L'objectiu d'aquest acord, que té caràcter anual, consisteix a establir una acció conjunta de les dues administracions en matèria d'estadística per a la recollida de dades en explotacions agràries i ramaderes, establiments i empreses industrials agroalimentàries i mercats de productes agraris i ramaders, així com l'enregistrament i validació, en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana durant l'any 2019.

La Conselleria s'encarregarà de realitzar les operacions estadístiques d'interés autonòmic acordades entre les dues parts i de traslladar la informació necessària al Ministeri d'Agricultura.

Per la seua banda, el Ministeri finançarà amb un total de 124.484,76 euros els treballs que ha de fer la Generalitat Valenciana per a la realització de les operacions estadístiques. A més, es compromet a tractar, depurar, integrar i difondre aquests treballs en les estadístiques nacionals.

Aquesta actualització de la informació estadística agroalimentària permet incrementar l'eficiència de les administracions publiques i conéixer la situació estructural i l'evolució conjuntural, d'interés per al conjunt dels agents polítics, socials, econòmics i científics relacionats amb el sector.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat