Logo Generalitat


Medi Ambient destina 774.000 euros a la redacció de projectes de construcció de set noves EDAR a la província de València

  • Aquesta actuació s'emmarca en el pla d'obres de l'EPSAR 2018
  • Amb aquesta licitació es compleix el compromís adquirit per la Generalitat de dotar de planta depuradora a tots els municipis de la Comunitat Valenciana

(29/12/2018) La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural destina un total de 774.000 euros a la redacció dels projectes de construcció de set noves estacions depuradores d'aigües residuals (EDAR) de xicotetes aglomeracions a la província de València.

Aquestes actuacions s'emmarquen en el pla d'obres de l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR) 2018, que serà l'encarregada de dur a terme les obres.

L'EPSAR té com a objectiu gestionar l'explotació de les instal·lacions i executar les obres de sanejament i de depuració que l'Administració de la Generalitat Valenciana determine o que altres entitats locals o organismes li encomanen. Algunes de les funcions d'aquesta entitat són recaptar, gestionar i distribuir el cànon de sanejament establit per llei.

Els set projectes d'obres de construcció que seran licitats són: l'EDAR d'Aielo de Rugat-Rugat, l'EDAR d'Andilla, l'EDAR d'Enguera/pedania Navalón, l'EDAR d'Estubeny, l'EDAR de Puebla de San Miguel, l'EDAR de Segart i l'EDAR de Sot de Chera.

Amb la licitació dels projectes de construcció d'aquestes set EDAR es compleix el compromís adquirit per la Generalitat Valenciana de dotar de planta depuradora a tots els municipis de la Comunitat Valenciana.


Pàgina web: http://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat