detall nota de premsa

Agricultura estudia iniciar la seua participació a Asia-Fruitlogistica a Hong Kong

08/09/2017
Agricultura estudia iniciar la seua participació a Asia-Fruitlogistica a Hong Kong

El secretari autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero, ha anunciat que la conselleria estudia la fórmula per a iniciar la seua participació a Asia-Fruitlogistica, el principal esdeveniment comercial de productes hortofructícoles en la zona d'Àsia-Pacífic, que anualment se celebra a Hong Kong.

Durant la seua assistència a la fira, Rodríguez Mulero ha assenyalat que esta fira pot ser una porta d'entrada a Hong Kong, Singapur, i Xina i la resta d'Àsia per als productes hortofructícoles valencians.

El secretari autonòmic ha mantingut reunions amb els nou empresaris valencians presents a Asia-Fruitlogistica que ja exporten a la zona, i ha indicat que el mercat asiàtic té un gran potencial i demanda productes hortofructícoles de qualitat, la qual cosa pot resultar d'especial interés per als cítrics i el caqui i per això es va a considerar una participació més àmplia, en coordinació amb les empreses i l'ICEX.

Ha afegit que, a pesar de la distància, amb una bona logística i amb un producte de màxima qualitat es pot aconseguir l'atenció dels consumidors de l'àrea.

Arxius relacionats