Organismes

Portals

Com arribar-hi

Com arribar-hi

 

 

L'elevada pendent que presenten els terrenys que conformen el paratge dificulta l'existència de vies de comunicació en el mateix. En l'interior del paratge únicament es compta amb una xarxa de camins que no són aptes per a vehicles motoritzats, sinó per a recórrer a peu.



Pel que fa a les vies de comunicació que donen accés al paratge es té la CV-900, que unix les poblacions de la Granja de Rocamora, Callosa de Segura, Redován i Orihuela. Esta carretera discorre pròxima al límit sud-est del paratge.



Des de la CV-900 es pren la desviació cap al nucli urbà de Redován i des del mateix es tenen diversos accessos a la serra. Un dels accessos principals se situa en l'entorn del cementeri de Redován i en el barri del Racó.


L'accés pel cementeri de Redován, conduïx a l'ermita de la Mare de Déu de la Salut, a una àrea recreativa, a un recorregut botànic i a l'inici d'una de les variants de la senda PR-54, des de la que es pot ascendir al Pic del Chinar.



L'altra entrada principal al paratge és la situada en el barri del Racó, molt prop de l'oficina de Policia Local. Des d'este punt s'accedix a la senda PR-54, variant III, que conduïx al Mirador del Racó i al barranc dels Granados.